Siirry suoraan sisältöön

Etsimme sijaista palliatiiviselle sairaanhoitajalle

Pohjanmaan Syöpäyhdistys on potilasjärjestö, joka toimii kaikissa kolmessa Pohjanmaan maakunnassa. Tavoitteenamme on, että pohjalaiset voivat elää hyvää elämää ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Lisätietoja toiminnastamme löydät osoitteesta www.botniacancer.fi.

Haemme nyt

Sijaista palliatiiviselle sairaanhoitajalle

Maalahti-Korsnäs-Närpiö-Kaskinen-Kristiinankaupunki alueelle yhteistyökumppanillemme Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

Aloitus sopimuksen mukaan. Alustavasti vuoden loppuun saakka, mahdollisuus jatkoon. Myös osa-aikatyö mahdollista.

Edellytämme sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä. Eduksi luetaan kokemus saattohoidosta tai vastaava koulutus. Työ edellyttää molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Lisätietoja tehtävästä löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.botniacancer.fi. Tiedustelut Christine Kung puh. 050 343 5298.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen lähetetään viimeistään 31.5. osoitteeseen christine.kung@botniacancer.fi.