Lahjoita

Voit tukea Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaa erilaisilla lahjoituksilla – pienikin lahjoitus on arvokas. Lahjoitukset mahdollistavat järjestömme pitkäjänteisen ja laadukkaan toiminnan syöpää sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi.

Voit lahjoittaa haluamasi summan tilille FI81 5670 0850 1752 07 (Vaasan Osuuspankin tilinumero) tai tehdä merkkipäivä-, muisto-, tai testamenttilahjoituksen.

Kysy lahjoittamisesta

Lisätietoa lahjoittamisesta annamme mielellämme puhelimitse 010 843 6005 tai sähköpostilla markku.suoranta@botniacancer.fi

Olemme kiitollisia kaikista lahjoituksista, joilla syövänvastaista työtämme tuetaan!

Muistolahjoitus

Merkkipäivälahjoitus

Testamenttilahjoitus

Myös yksityisten henkilöiden jäsenmaksutuloilla on suuri merkitys toiminnan rahoituksessa. Jäsenmaksun suuruus on 22 € vuodessa. Jäseneksi voit liittyä helposti sivujemme kautta.