Adressit

Pohjanmaan Syöpäyhdistys myy adresseja, joiden myyntituotot yhdessä testamentti- ja muiden lahjoitusten kanssa mahdollistavat yhdistyksen toiminnan jatkuvuuden.

Lahjoita

Voit tukea Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaa erilaisilla lahjoituksilla – pienikin lahjoitus on arvokas. Lahjoitukset mahdollistavat järjestömme pitkäjänteisen ja laadukkaan toiminnan syöpää sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi.

Yhdistyksen toimintaa tukeneet

Pohjanmaan Syöpäyhdistys kiittää lämpimästi kaikkia toimintaansa työllään, suhtautumisellaan tai lahjoituksellaan tukeneita henkilöitä ja yrityksiä.

Vapaaehtoistoiminta

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä syöpää sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi?

Vertaistukihenkilöksi

Sairastuminen syöpään on kriisi, joka nostaa tunteet pintaan. Pohjanmaan Syöpäyhdistys kouluttaa vertaistukihenkilöitä, jotka tarjoavat keskustelu- ja kuunteluapua sairastuneelle ja hänen omaisilleen. Tule sinäkin vertaistukihenkilöksi!