Siirry suoraan sisältöön

Adressit

Pohjanmaan Syöpäyhdistys myy adresseja, joiden myyntituotot yhdessä testamentti- ja muiden lahjoitusten kanssa mahdollistavat yhdistyksen toiminnan jatkuvuuden.

StopSyöpä -keräys

Haastamme kaikkia ystäviämme, tukijoitamme ja asiakkaitamme mukaan paikalliseen Stop Syöpä – Stop Cancer 2024 keräyskampanjaamme! Voit osallistua kampanjaan olemalla mukana keräyksen toteuttamisessa omalla alueellasi, voit järjestää oman hyväntekeväisyystapahtuman, jakaa tietoa keräyksestä tai vain yksinkertaisesti lahjoittamalla keräykseen, yksityishenkilönä tai yhteisönä. Kaikki tarvitaan!

Lahjoita

Voit tukea Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen toimintaa erilaisilla lahjoituksilla – pienikin lahjoitus on arvokas. Lahjoitukset mahdollistavat järjestömme pitkäjänteisen ja laadukkaan toiminnan syöpää sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi.

Vapaaehtoistoiminta

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä syöpää sairastavien ja heidän läheistensä hyväksi?

Vertaistukihenkilöksi

Sairastuminen syöpään on kriisi, joka nostaa tunteet pintaan. Pohjanmaan Syöpäyhdistys kouluttaa vertaistukihenkilöitä, jotka tarjoavat keskustelu- ja kuunteluapua sairastuneelle ja hänen omaisilleen. Tule sinäkin vertaistukihenkilöksi!