Luomien tarkastus

Onko sinulla luomia tai ihomuutoksia, jotka huolestuttavat? Voit varata ajan yhdistyksemme hoitajalle. Hoitajamme tarkistaa iho- ja luomimuutoksia ja ohjaa luomien omatoimiseen tarkkailuun, auringolta suojautumiseen ja ihon hoitoon.

Luomineuvonnan tavoitteena on vähentää ihmisten huolta ihomuutoksista sekä lisätä tietoisuutta

• luomien muutoksista
  • ultraviolettisäteilyn vaikutuksista ihoon
  • turvallisesta auringonotosta

Hoitaja käy läpi koko kehon luomet tai sinua askarruttavan tietyn ihomuutoksen. Hoitaja ohjaa tarvittaessa jatkotutkimuksiin.

Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen neuvonta-asemilla tehtävistä luomitarkastuksista peritään 15 euron toimistomaksu. Yhdistyksen jäsenille tarkastus on kerran vuodessa ilmainen.

Tule ajoissa tarkastuttamaan luomesi!

Ajanvaraukset:

• Vaasa: Margita Strandberg-Heinonen puh. 010 843 6006
  • Kokkola: Maria Heikkilä-Nyman puh. 010 843 6008
  • Seinäjoki: Jaana Koskela puh. 010 843 6010

Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen osastot ja kerhot järjestävät Luomihuoli-tapahtumia, joissa voi käydä tarkastuttamassa luomensa. Niistä kerrotaan tarkemmin paikallislehdissä sekä tapahtumakalenterissa.

Lue lisää luomien tarkkailusta ja ihosyövästä