Siirry suoraan sisältöön

Uudet jäsenmaksulaskut ovat lähteneet postiin!

Vuoden 2022 jäsenmaksulaskut ovat postissa. Lasku on uuden näköinen, mutta sen summa on sama kuin aiemmin. Olemme suuresti kiitollisia sinulle jäsenillemme siitä, että olette mukana.

Jäsenmaksujen avulla rahoitamme suuren osan toiminnastamme ja palveluistamme.
Tänäkin vuonna järjestämme syöpään sairastuneille, heidän läheisilleen ja koko alueemme väestölle neuvontapalvelua, kriisiapua, vapaaehtoistoimintaa, kuntoutusta, lisäksi tuemme terveyden edistämistä, palliatiivista saattohoitoa ja annamme taloudellista tukea.

Tiesithän, että Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen jäsenenä sinulla on mm. mahdollisuus saada hoitopäiväkorvausta syöpään liittyvien hoitojen kustannuksista, jäsenenä voit myös hakea taloudelliseen tilanteeseen erityisavustusta sekä saada yhden ilmaisen ihotarkastuskäynnin vuodessa. Uutena jäsenetuna on myös mahdollisuus maksuttomaan juridiseen neuvontaan.

Lisätietoa toiminnastamme, palveluistamme ja jäseneduistamme löydät verkkosivuiltamme ja sosiaalisen median kanavistamme @botniacancer. Voit myös tilata palveluesitteemme alla olevasta puhelinnumerosta tai sähköpostista. Lisäksi tiedotamme toiminnastamme paikallislehdissä. Toimipisteemme palvelevat sinua Vaasassa, Seinäjoella, Kokkolassa ja Pietarsaaressa.

Uusi laskutusoperaattorimme mahdollistaa Sinulle myös jäsenmaksulaskun muuttamisen jatkossa verkkolaskuksi, sen muutoksen voit tehdä helposti verkkopankissasi.

Olethan yhteydessä yhdistyksen palvelusihteeriin, mikäli osoitteesi on muuttunut tai et halua enää jatkossa olla jäsenenämme. Huomaathan myös, että eräpäivän jälkeen lähetetystä muistutuslaskussa peritään erillinen muistutusmaksu 5 euroa.

Tavoitat Syöpäyhdistyksen palvelusihteerin puhelinnumerosta 050 468 7273 ja sähköpostiosoitteesta info@botniacancer.fi


Pohjanmaan Syöpäyhdistys ry


Aino Pihlajamäki                                                        Markku Suoranta
puheenjohtaja                                                             toiminnanjohtaja