Siirry suoraan sisältöön

Avoin toimi: Palliatiivinen sairaanhoitaja

Pohjanmaan Syöpäyhdistys ry on kolmen pohjalaisen maakunnan alueella toimiva potilasjärjestö. Tavoitteenamme on turvata pohjalaisille hyvä elämänlaatu ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Lisätietoja toiminnastamme löydät osoitteesta www.pohjanmaancancer.fi.

Nykyisen työntekijän jäädessä eläkkeelle haemme nyt palvelukseemme yhteistyökumppanimme Rannikko-Pohjanmaan kuntayhtymän (Maalahti, Korsnäs, Närpiö, Kaskinen, Kristiinankaupunki) alueelle

Palliatiivista sairaanhoitajaa

Hoitajan tehtävä on kohdata parantumattomasti sairaita, heidän omaisiaan sekä auttaa ja tukea heitä vaikeassa tilanteessaan. Hän toimii läheisessä yhteistyössä julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon kanssa.

Edellytämme sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä. Kokemus palliatiivisesta hoidosta tai vastaava lisäkoulutus lasketaan eduksi. Toimi edellyttää molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Odotamme toimeen valittavalta:

  • Kykyä suunnitella ja organisoida omaa ja yhteistyöverkoston työtä.
  • Kykyä ja rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn vaativassa toimintaympäristössä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Tarjoamme:

  • Joustavat työajat ja itsenäisen työn
  • Mielenkiintoisen toimintaympäristön kolmannen sektorilla yhteistyössä julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon kanssa
  • Perehdytysjakson yhdessä nykyisen sairaanhoitajamme kanssa

Tiedustelut Berit Honga puh. 010 843 6014  ja Markku Suoranta 010 843 6005.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 19.6. mennessä osoitteella markku.suoranta@botniacancer.fi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.10.2017 alkaen.