Siirry suoraan sisältöön

ETÄLIIKUNTAA 6.2-14.4.2023

Lisätietoa tapahtumasta

Aikataulu

6.2.–14.4.2023

Rentoutus järjestetään ainoastaan sunnuntaina 12.2., 19.2., 26.2., 5.3. ja 12.3. Ohjattujen tuokioiden jälkeen voit jatkaa harjoittelua tallenteiden avulla itsenäisesti. Lymfajumppia järjestetään 23.5. saakka.

Osallistuminen

Saavuthan paikalle noin 5–10 minuuttia ennen tuokion alkamista, jotta ehdit testata yhteyksien toimivuuden. Tutustu alla oleviin ohjeisiin.
Avaa Teams-ohjeet (pdf)
Avaa Zoom-ohjeet (pdf)

Onko sinulla vaikeuksia liittyä tuokioon? Ota yhteyttä: Teams-tuokioon liittyvät ongelmat, p. 044 451 5553 ja Zoom-tuokioon liittyvät ongelmat, p. 045 645 0366.

Lisätietoa etäliikunnasta: Tule mukaan etäliikuntaan – Kaikki syövästä (kaikkisyovasta.fi)

Sisältö

Lihasvoimaharjoittelu

Lihasvoimaharjoittelussa kehitetään ja vahvistetaan päälihasryhmiä. Harjoittelu tehdään pääosin oman kehon painolla. Välillä käytetään keppiä, juomapulloja ja kuminauhaa. Tuokioita on kahdentasoisia, joista toinen on helpompi ja toinen vaativampi, ja niiden tallenteet julkaistaan vuoro viikoin.

Lymfajumppa

Kevyet harjoitukset edistävät lymfakierron toimintaa ja vähentävät turvotusta. Liikkeet tehdään istuen käsinojattomalla tuolilla. Välillä harjoituksissa käytetään apuna keppiä ja palloa. Lymfajumpan järjestää rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä rintasyöpäyhdistyksen jäsenyyttä.

FasciaMethod

FasciaMethod on kehonhuoltomenetelmä, joka parantaa suorituskykyä ja edistää hyvinvointia. Tuokiossa tehdään kuntouttavasta näkökulmasta dynaamista liikkuvuusharjoittelua, liikehallinta- ja tasapainoharjoitteita sekä täsmävenytyksiä kireille lihaksille.

Rentoutus

Rentoutuksessa pysähdytään kehon äärelle rauhoittumaan. Tuokiot tukevat kehotietoisuutta ja auttavat löytämään keinoja rauhoittumiseen ja pysähtymiseen. Tuokiossa tehdään rauhallisia liikkeitä ja venytyksiä.

Motionspass

Core och rörlighet och Yoga.

Etäliikuntatuokiot toteutetaan yhteistyössä Pohjanmaan Syöpäyhdistys, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Läntinen Syöpäkeskus, Turun yliopistollinen keskussairaala, Satasairaala, Satakunnan Syöpäyhdistys, Vaasan keskussairaala sekä rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland.