Siirry suoraan sisältöön

Varapuheenjohtaja: Minna Henttonen
Puh. : 040-433 5758

Toiminta
Kerho pyrkii kokoamaan rintasyöpään sairastuneita naisia yhteisen toiminnan piiriin. Kokoontumiset ovat Pitkäkatu 57 osoitteessa klo 18:00 joka kuukauden kolmas keskiviikko. Kokoontumisista ilmoitetaan Pohjalaisen toimintapalstalla kokousviikon edellisenä torstaina sekä kokousviikon tiistaina.

RINTASYÖPÄNAISTEN KEVÄTKAUSI 2021

Kokoontumiset kuukauden 3. keskiviikko, paikka: Pro, Pitkäkatu 57 Vaasa, 2.kerros

Illoissa mahdollisuus ostaa kahvia, teetä ja leivonnaisia hinta 2€, sekä arpajaiset 2€/1 arpa tai 5€/3 arpaa.

Nyt kun ei voida pitää myyjäisiä VKS aulassa eikä muuallakaan, niin päätettiin pitää omat myyjäiset kokoontumisilloissa, johon kukin voi vapaaehtoisesti tuoda myyntiin käsitöitä esim. sukkia, koruja, tavaraa jos löytyy jotain ylimääräistä kotoa, ja leivonnaisetkin menisi varmaan kaupaksi jos löytyy innokkaita leipureita, niin saataisiin meidän omaan kassaan vähän tuloja.

TAMMIKUU:

Ei kokoontumisia koronarajoitusten vuoksi.

Sukkien kudontaa kuitenkin jatketaan (covid turvallisuus huomioitu) Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen tiloissa keskiviikkona 27.1 kl. 13.00 – 15.00.

HELMIKUU:

MAALISKUU:

HUHTIKUU:

KOKOONTUMINEN 21.4 klo 18.00 POHY:n kahviossa

Myyjäisten suunnittelu 7.5.

TOUKOKUU:

KOKOONTUMINEN 19.5 klo 18.00 – 21.00

Pilvilammelle lenkille ja Närvän mutkaan jossa grillataan makkaraa jotka Rintasyöpänaiset tarjoaa.

Treffataan vanhan muovitehtaan parkkipaikalla klo 18.00.

KESÄKUU:

Tehtäisiin 12.6 uudella laivalla retki Uumajaan tai vaihtoehtoisesti Vanhalle Markille Ylistaroon, riippuu kumpi vaihtoehto saa kannatusta enemmän.

HEINÄKUU:

Lomaillaan, ei tapaamisia.

RINTASYÖPÄNAISTEN SYYSKAUSI 2021

ELOKUU:

KOKOONTUMINEN 18.8 klo 17.00

Perinteinen retki Muurahaisniemen kirjaltajien majalle klo 18.00 tai joku muu samankaltainen paikka, jos Muurahaisniemen paikkaa ei saada.

Toimikunta kokoontuu ennen illan tapahtumaa klo 17.00.

SYYSKUU:

KOKOONTUMINEN 15.9. klo 18.00 POHY:n tiloissa, Vartti kokoushuoneessa

Aiheena Roosa-nauha kampanjan suunnittelu, kampanja alkaa 24.9.

LOKAKUU:

KOKOONTUMINEN 20.10. klo 18.00 POHY:n tiloissa, Vartti kokoushuoneessa

Kuukauden lopulla mennään teatteriin.

MARRASKUU:

KOKOONTUMINEN 17.11.klo 18.00 POHY:n tiloissa, Vartti kokoushuoneessa

Joulumyyjäiset viikolle 47.

JOULUKUU:

Perinteinen jouluruokailu 4.12. paikka on vielä avoin, ilmoitetaan siitä kun tiedetään.

Adressimyynti

Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen toimistosta saa ostaa Rintasyöpänaisten osanottokortteja sekä adresseja. Osanottokorttien ja adressien tuotto käytetään Rintasyöpänaisten virkistystoimintaan. Ohjelmassa tänä vuonna mm. risteily, teatteriretkiä, luentoja, ym tukitoimintaa, ja vertaistukikeskusteluryhmiä.

Osanottokortin hinta 6,00 €

Adressin hinta 12,00 €

Rintasyöpänaiset myyvät myös kaulakoruja. Hopeaisia ja pronssisia koruja saa ostaa Anja Kangasniemeltä ja kultaisia koruja saa tilaamalla.