Siirry suoraan sisältöön

Roosa nauha kamppanja lähtee käyntiin 24.9.

Roosa nauha -keräyksen järjestäjä on lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö. Roosa nauha on Syöpäsäätiön tunnetuin keräys ja se kerää varoja naisten syöpien tutkimukselle. Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi yli 6500 suomalaista naista.

Syöpäsäätiö rahoittaa syöpätutkimusta, edistää syövän ehkäisyä ja tukee sairastuneita sekä heidän läheisiään. Säätiön apurahoilla tuetaan sekä perus- että kliinistä syöpätutkimusta. Syöpäsäätiö edistää myös syövän ehkäisyä ja varhaista toteamista.

Lisäksi Syöpäsäätiö ylläpitää Syöpäjärjestöjen maksutonta valtakunnallista neuvontapalvelua, joka tarjoaa tukea ja tietoa potilaille ja heidän läheisilleen. Ilman lahjoituksia neuvontapalvelun toiminta ei olisi mahdollista.

Näin Roosa nauha -keräykseen voi osallistua:

  • Osta Roosa nauha 4€ hintaan. Roosa nauhoja myyvät alueelliset syöpäpotilaskerhot, sekä S- ja K-ketjujen liikkeet.
  • Tee suora lahjoitus: Lahjoita helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla osoitteessa www.roosanauha.fi.
    Voit tehdä lahjoituksen myös tilisiirtona Syöpäsäätiön tilille FI23 2344 1800 0032 29
    Käytä lahjoitusta maksaessasi viitenumeroa 5445 (Yritykset: 54454) , joka kohdentaa lahjoituksen Roosa nauha -rahastoon.
  • Lahjoita soittamalla: Lahjoita 10 euroa soittamalla numeroon 0600 90 211. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskussasi.
  • Lahjoita tekstaamalla: Lahjoita 10 euroa tekstaamalla ROOSA numeroon 16499
  • Perusta oma Roosa nauha –keräyspotti: Voit perustaa verkossa osoitteessa oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha oman keräyspottisi ja haastaa ystäväsi mukaan lahjoittamaan.