Siirry suoraan sisältöön

Pohjanmaan Syöpäyhdistys tulee kylään, nyt tullaan Karijoelle, läntisen Suupohjan alueelle!

LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa

13.3.2023

 

Koko Pohjanmaan (Keski-, Etelä- ja Rannikko-Pohjanmaan) alueella toimiva syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä asiaa ajava ja heitä palveleva Pohjanmaan Syöpäyhdistys ry on jalkautunut kiertueelle saavuttaakseen paremmin jäsenensä ja asiakkaansa eli syöpään sairastuneet ja heidän läheisensä.

  • Järjestämme keskiviikkona 29.3 klo 18 Karijoen Nuorisoseuran talolla tilaisuuden, jossa kerromme ja keskustelemme siitä, miten Karijoen, Teuvan, Isojoen ja Kristiinankaupungin alueella asuvat sairastuneet ja heidän läheisensä voivat elää hyvää elämää, syövästä huolimatta, kertoo tilaisuuden järjestäjän, yhdistyksen paikallisosaston Länsi-Suupohjan osaston puheenjohtaja Aino Pihlajamäki.

Tilaisuudessa kuullaan alueella Syöpäyhdistyksen vertaistukiryhmän ja Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen puheenvuorot. Myös mieskuoro Roikastajat esiintyy.

  • Syöpäyhdistyksen väki on nyt liikkeellä ja haluaa tuoda palvelunsa ja toimintansa vielä lähemmäksi pohjalaista, jota syöpään liittyvät asiat mietityttävät ja haastavat, kertoo yhdistyksen toiminnanjohtaja Markku Suoranta.

Kiertueemme jatkuu koko vuoden ympäri Etelä-Pohjanmaata.

Lisätiedot:    Markku Suoranta Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja puh. 0500 560 151
Aino Pihlajamäki, Länsi-Suupohjan osasto, puh. 050 522 8569


Pohjanmaan Syöpäyhdistys on vuonna 1956 perustettu potilas- ja terveysjärjestö. Olemme Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö ja osa Syöpäjärjestöjä. Yhdistys toimii Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Tehtävänä on ehkäistä syöpää sekä tukea ja kuntouttaa syöpäpotilaita ja heidän läheisiään. Haluamme parantaa sairastuneiden ja heidän läheistensä hyvinvointia. Tuemme myös alan tieteellistä tutkimusta.
www.botniacancer.fi